A mai világban a hagyományos álláskeresés már nem működik.

Egy munkakeresőnek az álláskeresés egy idő után, berögzült, gépiessé vált, napi elfoglaltság. Nap, mint nap álláshirdetéseket keresgél a portálokon, kattintgat a hírlevelekre, küldi az önéletrajzokat, és várja a válaszokat, mely legtöbb esetben meg sem érkeznek. Az elején még reményekkel teli keresi a megfelelő állást, de ez, a sikertelen hetek, hónapok elteltével egyre jobban szertefoszlik, és reménytelenség, kétségbeesés uralkodik el rajta.

Ismerős ez az álláskeresés? Mi lehet a gond?

Tudtad, hogy több száz vagy akár sok esetben, ma már több ezer pályázat, önéletrajz érkezik be egy meghirdetett pozícióra? Ezek után ember legyen a talpán, akár egy profi munkaügyis is, aki az egyetlen pozícióra, hegyekben érkező önéletrajzok közül, könnyedén, gyorsan megtalálja a megfelelő embert az állásra.

Egyébként miért nem találni elég álláshirdetést az interneten?
Vajon miért csak szinte multinacionális vállalatok álláshirdetéseit találod? Elgondolkodtál már ezen?
Lehet, hogy a sok álláshirdetés csábító és nézegetheted, de őszintén nézegetni akarod őket? Az Addelmagad.hu nem álláshirdetésekkel foglalkozik, nem is találsz nálunk, mert az álláshirdetések vagy valósak, vagy nem, vagy betöltötték már vagy nem, vagy ismerős kapja meg vagy nem.

Meddig akarsz várni erre? Ideje változtatnod!
Mi az álláskeresést másképpen oldottuk meg. Nálunk feladhatod hirdetésedet, azaz Add el te Magad, jelenj meg az egyedülálló Országos AddelMagad Bázisában, mert ez a jövő!
Eddig Te kerestél, Most Téged fognak!

álláskeresés mi az addelmagad

Miért ez a Jövő az Álláskeresésben?
Miért lehet sikeresebb ez az álláskeresési módszer?

Tudtad, hogy a cégeknek akár több százezret is ki kell fizetniük munkaközvetítő portálokon, hogy állásajánlataikat meghirdessék, és az önéletrajz-adatbázisokban kedvükre nézelődjenek?

Igen, ez sajnos így van!

Régebben a személyzeti osztályok még sokkal nagyobb költségvetéssel gazdálkodhattak, akkor még sokan megengedhették magunknak ezeket a költségeket. De a kis- és középvállatok nagytöbbségének már akkor sem fért bele a költségvetésébe, hogy állásportálokon hirdessék meg az álláslehetőségeiket, vagy munkaközvetítőket illetve fejvadász cégeket vegyenek igénybe.

Igen, ez sajnos így van!

Az álláskeresés miért ilyen hosszú?
Tudtad, hogy a betöltendő állások 15-20%át teszik csak ki a nagy cégek hirdetései? Pedig a hazai álláslehetőségek több mint 80%-a kis- és középvállatoktól jönne!
Lehetséges, hogy az amúgy is megszorításokra kényszerülő cégek nem akarnak, vagy nem tehetik meg, hogy minden betöltendő állásukra sok-sok pénzt fizessenek?
Lehet ezért töltődnek be az állások házon belül, illetve ismerősökön keresztül?
Lehet, hogy álláskereséskor ezért nem találod a munkaadók 80%-ának álláshirdetéseit?

álláskeresés másként
álláskeresés önéletrajz egyedülállóan addelmagad

Mi ennek MOST véget vetünk és megfordítjuk a világot!
Hogy hogyan?

Nálunk minden hirdetésfigyelő díjmentesen nézegetheti hirdetésedet, igen ingyen, de ezért az ország egész területéről keresnek meg minket cégek (hirdetésfigyelők), hogy részt vehessenek ebben a részükre INGYENES szolgáltatásban! Naponta újabb és újabb cégek regisztrálnak és küldik ki hetente több ezer ajánlatukat. Csak győzzük kiszolgálni őket…

Használd ki ezt a Magyarországon egyedülálló szolgáltatást, mely az álláskeresést merőben megváltoztatja és egy új esélyt ad Neked is!

Nem kell mást tenned csak elkészítened Hirdetésedet, Profilodat, vagyis a rendszer ezt is megteszi helyetted, és az álláskeresést a rendszerünk végzi ezután.

És mennyibe kerül ez Neked?

Hirdetési díjainkat úgy alakítottuk ki, hogy ez havi 1-2 kávé árába beleférjen, és bizonyos szolgáltatásainkat díjmentesen használhasd. Ha ügyes vagy és hűséges követőnk, akár teljesen díjmentesen is használhatod az egyedülálló szolgáltatásunkat! Innentől akár hátra is dőlhetsz, mert a rendszer helyetted dolgozik álmaid állásán…

Mi nem beszélünk rá semmire, Nem kötelező… Te döntöd el, hogy maradsz az eddigi lehetőségeidnél vagy beelőzöd a többieket!

Sokaknak már sikerült, kerülj Te is közéjük!

Tekintsd meg Blogunkat!

Álláskeresési tanácsok, Álláskeresési ötletek
és az előforduló hibák az Álláskeresés során