Milyen jelszót válasszak?

Könnyen megjegyezhető, de nem az egyénhez köthetőt, vegyesen tartalmazzon betűt és számot is, vagy speciális karaktert és legalább 6 karakter hosszúságút.

Elfelejtettem a jelszavamat!

A ”Bejelentkezés”nél kattints az „Elfelejtett jelszó”ra, majd add meg a regisztrációnál használt email címet és rendszerünk küld neked egy új jelszót. Javasoljuk, hogy az általunk megküldött új jelszavadat a belépés után változtasd meg a Beállítások / Profilom menüpont alatt (felhasználói jelszavad bejelentkezés után bármikor megváltoztathatod).

Elfelejtettem a felhasználónevemet!

A ”Bejelentkezés”nél kattints az „Elfelejtett jelszó”ra, majd add meg a regisztrációnál használt email címet és rendszerünk küld neked egy új jelszót és egyben a Felhasználó nevedet. Javasoljuk, hogy az általunk megküldött új jelszavadat a belépés után változtasd meg a Beállítások / Profilom menüpont alatt (felhasználói jelszavad bejelentkezés után bármikor megváltoztathatod).

Szeretném megváltoztatni a jelszavamat!

Belépés után a Beállítások / Profilom menüpont alatt tudod megváltoztatni a jelszavadat. Itt megadhatod az új jelszavadat, de szükséged lesz a régi jelszó megadására is (felhasználói jelszavad bejelentkezés után bármikor megváltoztathatod).

Hogyan tudok leiratkozni a hírlevélről?

Beállítások / Profilom menüpont alatt tudsz bármikor leiratkozni a hírlevélről, illetve kérheted bármikor újra. Ne feledd, számodra fontos információkat próbálunk megosztani veled a hírlevelekben.

Nem érkezett meg a regisztrációt megerősítő e-mail? Mit tegyek?

Ha nem érkezik meg a regisztrációt megerősítő e-mail, kérjük, jelezz vissza az support@addelmagad.hu –ra, hogy az adott problémának utánanézhessünk!

Hol tudom feltölteni saját fájlból az önéletrajzomat? Milyen önéletrajzok fognak elkészülni rólam?

Nálunk nem tudod feltölteni saját önéletrajzodat. Ennek több oka is van és erről többet is megtudsz, ha megismered az Addelmagad működését. Nálunk nem a csak hirdetéseket fizető munkaadók (Magyarországon egyre kevesebb) nézik az önéletrajzodat, hanem egyedülállóan mindenki megnézheti a hirdetésedet önmagadról, de mivel nem szeretnéd megadni elérhetőségeidet csak annak a hirdetésfigyelőnek, aki számodra megfelelő ajánlatot ad, ezért létrehoztunk egy belső levelezési rendszert ahol te ezt megteheted kedvedre. Közösen készítünk el percek alatt két fajta önéletrajzot neked. Egyik az szinte a Profilod/Hirdetésed, amiben minden részletesen benne van (kivéve a személyes elérhetőségeid, ezt csak te láthatod) és ez alapján választanak ki és küldenek neked ajánlatot a belső levelesládádba. A másik az „AddelMagad” Önéletrajzod, ez csak neked készül (melyet automatikusan állít össze a rendszer). Ez az önéletrajz egyszerű, tömör információkkal rendelkezik, ugyanakkor teljesen megfelel a mostani követelményeknek. Ha valahova be szeretnéd adni, ezt kinyomtathatod, elmentheted és felhasználhatod.

Mit jelent a Hirdetésed aktiválása?

Az hirdetésed elérhető lesz, látható lesz az Hirdetésfigyelők számára (kivéve a személyes elérhetőségeidet). Ezen bármikor változtathatsz a Profilom menüben, aktív vagy passzív állapot választásával. Az aktív állapot csak akkor lehetséges ha vannak kreditjeid.

Hol tölthetem fel a portréfotómat?

Az Önéletrajzom szerkesztésénél, a személyes adatok megadásánál. Ezt bármikor feltöltheted vagy lecserélheted és ezt be is tudod (vágni) illeszteni a megfelelő méretben a rendszer segítségével.

Kitöltöttem minden adatot az AddelMagad Hirdetés Varázslóval és nem aktív a hirdetésem/önéletrajzom?

Hirdetésed csak akkor aktív ha van kredited. Az elkészítés után a rendszer felajánlja a kreditek feltöltését. Kreditekről bővebben a Profilod menüsorában is tájékozódhatsz.

Mikor válik az AddelMagad Hirdetésem elérhetővé a Hirdetésfigyelők számára?

Rögtön ahogy elkészül az önéletrajzod és aktív állapotban lépsz. Az hirdetésed elérhető lesz, látható lesz az összes hirdetésfigyelő számára (kivéve a személyes elérhetőségeidet). Ezen bármikor változtathatsz a Profilom menüben, aktív vagy passzív állapot választásával. Az aktív állapot csak akkor lehetséges, ha vannak kreditjeid.

Hogyan inaktiválhatom hirdetésemet?

Hirdetésed állapotán, bármikor változtathatsz a Profilom menüben, aktív vagy passzív állapot választásával. Passzív állapotban nem vagy elérhető, nem vagy látható a hirdetésfigyelők számára.

Hogyan módosíthatom hirdetési és önéletrajzi adataimat?

Bármikor egyszerűen és gyorsan az Hirdetésem szerkesztése menüpontban.

Miért nincsenek álláshirdetések itt?

Erre választ kapsz bőven a kezdő oldalon a „mi az addel magad?” menüpontban!

Milyen adatokat láthatnak mások rólam?

Közösségi oldalaktól eltérően itt más felhasználó nem lát rólad semmilyen adatot. Csak a regisztrált hirdetésfigyelők látják az önéletrajzodat és elvárásaidat, ugyanakkor személyes elérhetőségeidet nem. Személyes elérhetőségeidet csak a beérkezett ajánlat után adod meg egyetlen gombnyomással, persze csak akkor ha érdekel az ajánlat és szeretnéd, hogy ezért elérjen az ajánlatát kínáló. Ebben az esetben is csak számára küldi el a rendszer elérhetőségedet.

Hova érkeznek az ajánlatok?

A saját belső levelesládádba. Belépés után a Profilod/ Üzenetek/Beérkezett. Ez a te biztonságodért és könnyen kezelhetőségért lett létre hozva. Hasonlóan működik mint egy közösségi oldalon levő levelesláda. Mivel itt jóval több cég és magánszemély kereshet meg ajánlataival, így nem kapsz az email fiókodba sok kéretlen levelet és nem kell megadnod a személyes elérhetőségedet, csak annak a hirdetésfigyelőnek, aki a számodra megfelelő ajánlatot fogja küldeni. Csak pár másodpercet vesz igénybe, hogy belépj a Profilodba és máris látod a kezdőoldaladon a beérkezett üzenetek számát.

Számomra megfelelő ajánlat érkezett! Mit tegyek?

Ahogy megérkezett a számodra megfelelő ajánlat, egyből az üzenet elolvasása után (és ezt később is megteheted) csak rá kell klikkelj a „Kapcsolati adataim megosztása” és máris látod, hogy a rendszer automatikusan kitölti a válaszlevelet az elérhetőséged adataival.

Miért nem az email fiókomba jönnek az ajánlatok?

A belső levelezésed, a belső levelesládád te biztonságodért és könnyen kezelhetőségért lett létrehozva. Hasonlóan működik mint egy közösségi oldalon levő levelesláda. Mivel itt jóval több cég és magánszemély kereshet meg ajánlataival, így nem kapsz az email fiókodba sok kéretlen levelet és nem kell megadnod a személyes elérhetőségedet, csak annak a hirdetésfigyelőnek, aki a számodra megfelelő ajánlatot fogja küldeni. Csak pár másodpercet vesz igénybe, hogy belépj a Profilodba és máris látod a kezdőoldaladon a beérkezett üzenetek számát.

Mi az a publikus önéletrajz link?

A Profilod menüpont alatt találhatod meg és ez azért lett számodra létre hozva, hogy ha úgy gondolod ezt a teljes, minden adattal létrehozott önéletrajzot bárkinek könnyedén megadhatod egy link-kel, elküldheted bemásolva egy mailbe vagy más oldalba illesztheted. De óvatosan kezeld ennek megosztását, mert minden általad megadott személyes adatot is tartalmaz. Ezt bármikor megtekintheted egyébként a linkre kattintva.

Mik azok a kreditek?

Van egy belső egyenleged, amin ún. ''kreditek'' vannak. Azért kredit és nem forint, mert könnyebben átlátható, kezelhető későbbiekben ez a rendszer és nem utolsó sorban lehetőségek vannak arra, hogy kapjál vagy nyerjél krediteket, erről mindig értesülni fogsz. Egy nap 10 kreditet jelent, tehát ha 300-at töltesz, az 30 nap, ha pedig 600-at, az két hónap (60nap). Amíg van kredited, addig láthatják a Hirdetésfigyelők az AddelMagad Hirdetésed (Profilodat). Ha lejár, semmi baj, ugyanúgy itt vagy, csak nem látszol a listán, nem jelensz meg a keresőben, nem tudsz ajánlatokat fogadni. Fontos, ha nincs kredited, akkor sem törlődik a hirdetésed a rendszerből, a Profilod továbbra is a rendszerben marad, csak a hirdetésfigyelők számára nem látható, vagyis Passzív üzemmódban. A kreditekkel nem jár semmilyen mennyiségi korlátozás: nem fogynak jobban, ha többször lépsz be, vagy több ajánlatot kapsz vagy fogadsz el. 30 napnyi kredit 30 napig érvényes, és addig korlátlanul.

Mennyibe kerülnek a kreditek?

Megtalálhatod a kredit árakat részletesen a Profilodban, a Kreditek / Vásárlás menüpontnál. Ne feledd, sokszor lehet kreditet nyerni vagy kapni. Figyeld Facebook-os oldalunkat!

Honnan tudom, hogy mennyi kreditem van és meddig elegendő?

Belépéskor a Profilod kezdőlapján látod mennyi kredited van és az mennyi napra elegendő. A Kreditek menüpontban a tranzakcióknál részletesen nyomon is tudod követni.

Hogyan és hol tudok fizetni?

Fizetni tudsz több módon is: bankkártyával, sms-ben (hamarosan), átutalással, banki illetve postai befizetéssel. Részletesen a Kreditek / Vásárlásnál tudod kiválasztani a megfelelő kredit szám kiválasztása után, a Folytatás- gombra kattintva.

Miért van az, hogy fizetés után nem mindig aktiválódik azonnal a Profilom?

Az aktiválásod nagymértékben a fizetésed beérkezésétől függ, és ez eltérő lehet, hogy milyen fizető eszközt választottál. Más egy bankkártyás vagy átutalásos fizetés és más egy csekkes befizetés beérkezésének időtartama, melyet még a különböző bankok vagy esetlegesen a munkanapok, munkaszüneti napok és más egyéb dolgok is befolyásolnak. Mi mindent megteszünk, hogy befizetésed beérkezésekor azonnal aktiválodj!

Hol és hogyan tudok krediteket nyerni vagy kapni?

Figyeld rendszeresen oldalunkat és Facebook-os oldalunkat is (ha még nem lájkoltad, tedd meg)! Olvasd el hírleveleinket! Játékokra, kvízekre és egyéb ajándék lehetőségekre számíthatsz, amikkel krediteket is lehet nyerni!

Tudom ingyenesen is használni a szolgáltatást?

Természetesen ingyenesen is használható az oldal, de csak az önéletrajzod elkészítésére, tehát passzív módban. Innen bármikor meggondolhatod magadat, hogy benne szeretnél lenni az Országos AddelMagad Bázisában, ahol a Hirdetésfigyelők ingyenesen juthatnak el mindenkihez, egyúttal hozzád is. Éppen ezért vagyunk egyediek számukra is, ezt ne feledd!

Mik azok a kuponok?

Kuponok formájában tudsz többnyire krediteket nyerni vagy ajándékba kapni. Egy kódot kapsz (ez a kuponkódod) és ezt a Profilod /Kreditek menüpontnál a Kuponok beváltásánál tudod beírni és ezzel feltöltődik az egyenleged a megfelelő kredit számmal.

Most azonnal
Nyerni fogok

Játsz és nyerj könnyedén, és ha ügyes vagy akár ingyen is hirdetheted Önéletrajzodat.

Játszok most
és indulok az álomállásért
Most azonnal
Regisztrálok

Esélyt adok önmagamnak a jó vagy jobb állásért, mert eddig én kerestem, de most engem fognak.

Regisztrálok
és indulok az álomállásért
Mi az az
AddelMagad?

Álláskeresés másként, Álláskeresés egyedülálló módon! A mai világban a hagyományos álláskeresés már nem működik.

Tudj meg többet
és indulj az álomállásért