álláskeresés önéletrajz varázslóval

Önéletrajz Varázsló

Valószínű nem egy állásközvetítő oldalon töltöttél ki már önéletrajz adatokat és különféle szerkesztőket. Azon sem csodálkoznánk, ha már nagyon eleged lenne belőlük, főleg, hogy még mindig nem kerültél közelebb egy jó, vagy jobb álláshoz. Mi ezen most változatatunk! Egy nagyon FONTOS különbség, hogy ne gondold azt, hogy egy újabb állásközvettő portálnak kell megfelelj, hogy mi nem vagyunk állásközvetítő oldal! Itt EGYEDÜLÁLLÓ esélyt adunk neked, hogy Te hirdesd meg önmagad, így innetől ne te keress, hanem téged keresssenek! Ezért is jött létre a mi hirdetésvarázslónk, hogy rövid idő alatt, elkészítsd vele hirdetésedet, önéletrajzodat, így ennek segítségével gyorsan elérhetővé válhatsz, akár az ország összes álláskínálója, hirdetésfigyelője részére.

Mindezek mellett tudd, hogy az Önéletrajzok nagyrészét azért lapozzák tovább, mert azok áttekinthetetlenek, nem szakszerűen, nem a jelen elvárásainak megfelelően vannak megírva. Mi ezt a problémát megoldottuk neked, mert a Varázslót az elmúlt évek tapasztalatai, és a jelen kor követelményei alapján állítottuk össze.

Élj a lehetőséggel és előzz be másokat!

Saját Önéletrajz Link

Mit szólnál ha lenne egy saját oldala az Önéletrajzodnak az interneten? Nem kell érte fizetned és még csak meg se kell érte dolgoznod, elkészül a Varázslóban ez is. Ugye jól hangzik?

A Publikus Önéletrajz linkedet a Profilom szerkesztése menüpont alatt találhatod meg. Ez azért lett számodra létre hozva, hogy ha úgy gondolod, ezt a teljes, minden adattal létrehozott önéletrajzot bárkinek könnyedén, egyszerűen megadhatod egy link-kel, elküldheted bemásolva egy emailbe, vagy más oldalba illesztheted. Ezt a linket akár mobilon, akár közösségi oldalon, vagy más hirdetési felületeken is tovább oszthatod, küldheted, így kibővítve az álláskeresésedet, mely nagyban növeli esélyeidet.

Kövesd a legújabb trendeket és mutasd meg a munkaadóknak, hogy te komolyan gondolod az álláskeresést!

álláskeresés tippek álomállás

Álláskeresési tippek

Álláskeresési Blogunkat azért hoztuk létre, hogy segítséget kapj ebben az egyik, legnehezebb munkában, azaz az Álláskeresésben!

Mert ugye az álláskeresés sajnos egy idő után berögzült, gépiessé vált, napi elfoglaltság egy munkát keresőnek. Nap, mint nap álláshirdetéseket keresgél a portálokon és jelentkezik be hírlevelekre, küldi az önéletrajzokat, és várja a válaszokat, mely legtöbb esetben meg sem érkezik. Ugye ismerős?!
Mondjuk ki: A munkakeresőnek, az álláskeresés lett a munkája.

Mi ebben az álláskeresésben segítünk, ráadásul egyedülálló módon! Egyedi szolgáltatásunk mellett a tanácsadási tippeink, azaz az álláskeresési blogunk is segít megkönnyíteni a munkakeresést, és megfordítani a világot, hogy több és jobb esélyekkel indulhass el, mint eddig.
Álláskeresési tanácsok, Álláskeresési ötletek, Munkakeresési tippek, önéletrajz trükkök, interjú tanácsok és még sok hasonló segítség, téma az álláskeresés nehézségei terén. Sok felhasználónknak már segített a sikeres álláskeresésben. Olvasd és használd te is!

álláskeresési blogunk megtekintése
addelmagad álláskeresés másként

Egyedülálló belső levelezés

A belső levelezésed, a belső levelesládád a te biztonságodért és könnyen kezelhetőségért lett létrehozva. Hasonlóan működik, mint egy közösségi oldalon levő levelesláda. Mivel itt jóval több cég és magánszemély kereshet meg ajánlataival, így nem kapsz az email fiókodba sok kéretlen levelet és nem kell megadnod a személyes elérhetőségedet, csak annak a hirdetésfigyelőnek, aki a számodra megfelelő ajánlatot fogja küldeni.
Végre nem neked kell küldözgetned az Önéletrajzokat, végre nem kapod a sok kéretlen emaileket. Végre csak akkor kapsz ajánlatot, ha már tényleg te keltetted fel valakinek az érdeklődését.

Ugye nem kell több csalódás és hiába várakozás a válaszokra az elküldött pályázataidra?! Mi megfordítottuk a világot!
Csak pár másodpercet vesz igénybe, hogy belépj a Profilodba és máris látod majd a kezdőoldaladon a beérkezett üzenetek számát.
Ne feledd bármikor megérkezhet a számodra megfelelő ajánlat!

álláskeresés nyeremények

Nyeremények, Közösségi oldal

Ha szeretnél nyereményekhez jutni, ingyenes hirdetéshez, friss hirekhez, és közelebb kerülni állomállásodhoz, akkor kövess minket közösségi oldalainkon. Igen, akár ingyenesen is hirdethetsz és aktiválhatod magad, Önéletrajzodat.

Mindemellett Facebook oldalunkon frissen juthatsz az új álláskeresési tippeinkhez, blogbejegyzéseinkhez is. Nyereményeinket és az ingyenes lehetőségeket is itt szoktuk elsőként közzé tenni.

Legyél szemfüles és előzz be másokat, így közelebb jutsz álomállásodhoz!

facebook oldalunk megtekintése